20/07/17 a les 14:08h
|
1 minut de lectura
Secció:
Economia
El restaurant A la fresca es posa en marxa aquest dijous a la nit amb una proposta gastronòmica basada en la brasa i la cuina mediterrània. L’establiment l’obren els propietaris del Sugoi i els de La Barra, dos locals santcugatencs, i està situat al número 69 del passeig d’Olabarria.
Es tracta d’un local històric de Sant Cugat pel que fa a la hostaleria que havia acollit restaurants com el Panxa Contenta. Un dels propietaris del nou negoci, Enric Martín, explica que han aprofitat l’espai de terrassa després de fer una reforma integral. Pel que fa a la cuina, aposten per una proposta variada, amb especial protagonisme de la brasa.
Declaracions
Enric Martín
Hem fet una reforma molt bèstia donant-li un aire molt fresc i aprofitant l’espai de terrassa que té, que a Sant Cugat no n’hi ha molts. En l’oferta gastronòmica hi ha una part molt important de brasa i també entrants molt variats de tot tipus de menjar.
El restaurant es posa en funcionament aquest dijous a la nit i obrirà cada setmana de dijous a diumenge.
Tags:

