L'empresa de ciberseguretat Brightsight s'implanta a Sant Cugat i crearà 40 llocs de feina


  • Comparteix:

Logo de l'empresa / Foto: Brightsight

Logo de l'empresa / Foto: Brightsight

L'empresa de ciberseguretat dels Països Baixos Brightsight obre a Sant Cugat la seva primera seu fora del país per a la qual crearà 40 llocs de feina en tres anys. L’empresa, que ha adquirit l’start-up catalana Bitwise, s'ubica a Can Sant Joan i compta amb un equip de sis enginyers que ofereixen serveis d’avaluació de seguretat TIC per a altres companyies de tot el món en àmbits com els sistemes de pagament, la identificació electrònica, els certificats digitals, els dispositius de comunicacions i en el sector de l’automoció.

La companyia, que va iniciar la seva activitat fa més de 30 anys, té la seu a Delft, al sud-oest d’Amsterdam, i compta amb 150 treballadors a àmbit mundial. Recentment també ha obert un laboratori a Pequín, a la Xina.

Segons el director de la seu de Sant Cugat i responsable de Desenvolupament de Negoci de Brightsight, Xavier Vilarrubla, l’empresa ha decidit obrir les oficines a Catalunya arran de l’adquisició de l’start-up Bitwise i perquè l'àrea de Barcelona és un pol tecnològic molt important de cara a noves tecnologies, com per exemple les derivades de les smart cities i l’automoció. La seu local començarà a operar oficialment aquest dilluns.

L’empresa ha comptat amb el suport de la Generalitat a través de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.