Tanca la carnisseria Alfons després de 35 anys al carrer Major i més de 90 a Sant Cugat


  • Comparteix:

La carnisseria Alfons està situada al Carrer Major

La carnisseria Alfons està situada al Carrer Major

La carnisseria Alfons tanca definitivament portes aquest dissabte després de 35 anys al carrer Major. El propietari explica que ha enviat una carta a l'Ajuntament, sense obtenir-ne encara resposta, en què assegura que el consistori no ha fet res per ajudar els petits comerços del centre de la ciutat i, en canvi, ha afavorit les grans superfícies.

Segons Alfons Ruiz, el propietari de la carnisseria, l'Ajuntament ha promogut la restauració al barri per contra del comerç de proximitat.

Alfons Ruiz

Han fet un barri de restauració i la gent no pot accedir. Costa moltíssim venir a comprar aquí. Si donen facilitats a anar a comprar a altres llocs és normal que la gent hi vagi. L'Ajuntament ho ha permès. I jo ja he posat massa diners a la botiga.


El carnisser també assegura que ja té interessats en el local, que és de propietat, però que no hi ha res tancat.

Alfons Ruiz

Hi ha dos o tres interessats. És una botiga adaptada amb tota la maquinària necessària per treballar i a mi no em deixen. No tenim gent que vingui a comprar. El que ha passat és trist, però arriba un punt que has de plegar i que vinguin altres a fer el que vulguin.


La carnisseria Alfons està situada al carrer Major des de 1981, tot i que el negoci familiar estava assentat a la ciutat des dels anys 20 del segle passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.