Consum amplia la paga per a treballadors amb fills amb discapacitat


  • Comparteix:

Imatge web de l'apartat de treballadors de l'empresa

Imatge web de l'apartat de treballadors de l'empresa

Consum, amb un supermercat a Sant Cugat, ha ampliat la paga per a socis treballadors amb fills amb discapacitat. Des del passat juliol, els que tenen al seu càrrec fills amb una discapacitat superior al 50% reben una paga extra de 250 euros al mes, que arriben a un total de 3.000 euros anuals. Amb aquesta nova mesura, la Cooperativa millora la quantitat que s'assignava fins al moment a aquests casos i trenca amb la barrera de l'edat, que anteriorment es limitava als 25 anys.

Per la seva banda, els socis treballadors que tenen al seu càrrec fills menors de 25 anys amb una discapacitat entre el 33% i el 50%, mantenen la paga extraordinària de 150 euros al mes, que suma un total de 1.800 euros anuals. Aquestes iniciatives tenen com a objectiu donar suport als pares amb fills discapacitats i contribuir a millorar la seva qualitat de vida.

El 2016 la Cooperativa va invertir 8 milions d'euros en conciliació, xifra que representa 596,8 euros per treballador. Entre les mesures que es van dur a terme, l'empresa destaca l'ampliació a sis setmanes del permís de paternitat retribuït, dues més del que estipula la llei, millorant les condicions del permís per naixement, adopció o acollida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.