L'Ajuntament confia en el compliment del pacte de reindustralització de l'antiga Delphi


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la planta

Imatge d'arxiu de la planta

L'Ajuntament es mostra confiat en el compliment del pacte per a la reindustralització de l'antiga planta de Delphi. El tinent d'alcalde d'Ocupació, Pere Soler, ha assegurat que fins ara s'ha contractat o està en vies de fer-ho més del 80% dels 208 llocs de feina compromesos. Fins i tot, Soler creu que abans d'acabar el procés de reindustralització, que s'allargarà fins al desembre del 2018, es poden superar les contractacions pactades.

Després de l'execució de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) de Delphi, la planta ha mantingut l'activitat en mans de les pimes catalanes J.Juan, Gutmar, ISEE i Guilera, que han creat el consorci empresarial Aeronautical Motorcycle Technological Alliance (AMTA) per gestionar en comú el centre productiu. Segons el tinent d'alcalde d'Ocupació, Pere Soler, aquest procés de reindustralització de la planta està funcionant i s'està complint amb els pactes signats.

Pere Soler

És un acord que té una vigència fins a finals del 2018. Estem en un compliment de més del 80% de demanda de contractació.


L'antiga planta de Delphi ha mantingut l'activitat al municipi durant més de cinc dècades i ha passat per diferents procediments laborals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.