L'Associació Ade Vallès comença el curs aquest dijous amb formació sobre la imatge personal i corporativa


  • Comparteix:

Cartell de la proposta / Foto: Ade Vallès

Cartell de la proposta / Foto: Ade Vallès

L'associació de dones directives, empresàries i professionals Ade Vallès organitza aquest dijous a dos quarts de vuit del vespre un taller titulat 'La teva imatge parla de la teva empresa', a càrrec de l'assessora Lídia Reinoso. La trobada tindrà lloc a la Masia Can Ametller i dóna el tret de sortida al nou curs en què, segons explica en un comunicat, l'associació es marca com a objectiu expandir-se en el territori vallesà, a més de dotar l'entitat de més visibilitat a les xarxes socials i a Internet. El preu per al taller és de 10 euros i inclou copa de cava i pica-pica. L'entrada per a les sòcies de l'associació és gratuïta.

L'empresària santcugatenca Monika Blasco s'estrena aquest any com a presidenta. L'associació, fundada el 2012, celebrarà el 27 d'octubre el seu cinquè aniversari amb un sopar de gala que també tindrà lloc a la Masia Can Ametller.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.