Sant Cugat Empresarial i Cecot s'adhereixen a la Comissió Independent per a la Mediació, el Diàleg i la Conciliació


  • Comparteix:

Joan Franquesa (SCE) i Antoni Abad (CECOT) / Foto: Localpres / ACN

Joan Franquesa (SCE) i Antoni Abad (CECOT) / Foto: Localpres / ACN

Les patronals Sant Cugat Empresarial (SCE) i CECOT s'han adherit a la Comissió Independent de Mediació, Diàleg i Conciliació, impulsada pel Col·legi d'Advocats de Barcelona i que crida a trobar una sortida dialogada a la situació política actual de Catalunya. El text insta a restablir el funcionament de les institucions catalanes, la retirada de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil i engegar un procés de resolució amb una comissió independent.

A aquest manifest s'hi han afegit institucions com la UGT, CCOO, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Col·legi d'Economistes. El president de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'un últim intent per buscar una sortida dialogada.

Joan Franquesa

És una qüestió de poder dir que fins l'últim moment s'ha intentat buscar la solució dialogada. Malgrat que per algunes parts la mediació no està acceptada.


Per la seva part, Cecot aposta per la Unió Europea o la Comissió Europea com a possibles mediadors per solucionar el conflicte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.