El president de Cecot reclama de nou diàleg per desllorigar el conflicte amb el govern espanyol


  • Comparteix:

Puigdemont i Abad, durant la nit dels premis / Foto: ACN

Puigdemont i Abad, durant la nit dels premis / Foto: ACN

El president de Cecot, Antoni Abad, ha assegurat que 'el camí de més seguretat jurídica i estabilitat' que pot oferir 'la classe política' al món empresarial és el 'diàleg'. Ho ha dit aquest dilluns durant la 23a Nit de l'Empresari organitzada per la patronal vallesana en la qual Abad també ha remarcat, dirigint-se al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que el 'teixit empresarial' se situa 'democràticament al costat de les institucions i ciutadans de Catalunya'.

Segons el president de l'entitat empresarial, on està representada Sant Cugat, el 'conflicte polític només es pot resoldre amb política' i qualsevol altre camí seria 'una temeritat'. Abad també ha retret al govern espanyol que 'no explorar solucions' durant les darreres dècades és el que 'ens ha portat a l'actual situació'.

Davant la situació actual, el president de la patronal ha dit que l'única solució és el diàleg i ha assegurat que qualsevol altre camí només seria 'una sortida en fals'.

Antoni Abad

Sabem clarament el que volem: diàleg i ser raonable. Això és el que millor pot fer la classe política per donar-nos estabilitat.


Carles Puigdemont ha afirmat que intentarà 'arribar a acords' i ha insistit en la seva voluntat de 'dialogar'.

Carles Puigdemont

Guanyar té poc a veure amb la força. Té a veure amb la dignitat i amb la coherència. Amb participar en un país fet a partir de persona.


Abad també ha traslladat als assistents la predisposició dels empresaris a facilitar que els polítics parlin ja sigui 'com a reforç o alternativa a la mediació'. Fent referència als trasllats de seu social que han fet més de 1.300 empreses des de l'1 d'octubre, ha dit que no s'han de 'condemnar' decisions empresarials individuals encaminades a 'preservar la continuïtat i l'activitat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.