Sant Cugat compta amb un nou supermercat biològic de la cadena Veritas


  • Comparteix:

L'empresa té previst obrir en el futur un restaurant a la nostra ciutat

L'empresa té previst obrir en el futur un restaurant a la nostra ciutat

Els amants dels productes biològics tenen ja a la seva disposició un nou supermercat especialitzat en aquest tipus d'aliments. L'establiment, de la cadena Veritas, està ubicat a la cruïlla entre l'avinguda Lluís Companys i Rius i Taulet, i l'objectiu dels seus responsables és obrir també un restaurant en breu.

La cadena Veritas, especialitzada en productes biològics, va néixer ara fa dos anys amb un primer establiment a Barcelona. A data d'avui, l'empresa té ja 11 botigues, la darrera de les quals acaba d'inaugurar-se a la nostra ciutat.

Segons el director del supermercat Veritas a Sant Cugat, la idea d'obrir aquí un centre ja feia molt que estava en marxa ja que, des del primer moment, han tingut un gran nombre de clients d'aquesta ciutat.

Sílvio Elías

És un projecte que neix molt abans. Des del primer dia que vam obrir, molts clients venien de Sant Cugat i ens demanaven que obrissim una botiga aquí.


De la seva banda, l'alcalde ha celebrat la inauguració d'aquest nou supermercat ja que, segons ha afirmat, és molt positiu que empreses noves i en creixement vulguin instal·lar-se a Sant Cugat. A més, per a Recoder, és molt important que el municipi disposi d'un comerç variat amb oferta per tots els gustos i totes les demandes. Per a l'alcalde, aquest és un element més de la marca de qualitat de Sant Cugat.

Lluís Recoder

És un projecte que encaixa molt bé amb el que és Sant Cugat i amb la marca de qualitat, que vol dir tenir espais verds, zones de vianants o un bon comerç.


El nou supermercat Veritas està ubicat a la cruïlla entre l'avinguda Lluís Companys i Rius i Taulet, i compta amb 16 treballadors, la meitat dels quals són de la ciutat. Ara, l'objectiu de l'empresa és obrir abans d'un mes un restaurant on degustar alguns dels aliments biològics que comerciaitzen i familiaritzar la població amb aquest tipus de productes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.