El Sabadell guanya 654 milions fins al tercer trimestre, l'1% més que en el mateix període del 2016


  • Comparteix:

El Sabadell va traslladar la seu social a Alacant / Foto: ACN

El Sabadell va traslladar la seu social a Alacant / Foto: ACN

El grup Banc Sabadell va obtenir un benefici net de 653,8 milions d'euros fins al setembre, cosa que suposa un increment de l'1,1% amb relació al setembre del 2016, el 4,2% més a tipus de canvi constant de les divises. La direcció de l'entitat presidida per Josep Oliu, i en seu social a Alacant des del 5 d'octubre, assegura que manté la previsió d'arribar als 800 milions de beneficis en el tancament d'aquest exercici.

El manteniment d'aquesta previsió es fa en base a la bona marxa de les línies més rellevants del compte de resultats com el marge d'interessos, que fins al setembre es va situar en 2.877,8 milions d'euros, amb una disminució del 0,5% en relació amb el setembre de l'any passat, un increment de l'1,8% a tipus de canvi constant, i un marge brut que va aportar 4.583,1 milions d'euros, el 7,3% més, el 9,3% en termes constants.

Tot i la caiguda del marge d'interessos en els primers nou mesos de l'any, aquesta línia del compte de resultats manté una tendència de millora que s'ha traduït en un marge de 940 milions en el tercer trimestre, amb un augment del 5% a tipus constants i en termes comparables, assegura l'entitat.

Les dotacions per cobrir insolvències i altres deterioraments d'actius han pujat fins al setembre a 1.967 milions d'euros, cosa que suposa 854,3 milions d'euros més que els nous primers mesos de l'any passat, el 76,72% més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.