Les obres del nou hipermercat Esclat arrenquen la setmana que ve


  • Comparteix:

Imatge del projecte del nou Esclat / Foto: ACN

Imatge del projecte del nou Esclat / Foto: ACN

L'hipermercat Esclat que el Grup Bon Preu portarà a Sant Cugat l'any que ve començarà a construir-se la setmana vinent. La superfície tindrà una 11.000 metres quadrats, que inclouen un espai de venda de 4.100 metres quadrats, serveis, magatzems i oficines, i oferirà 120 llocs de treball, que es podrien cobrir des del Servei d'Ocupació Municipal (SOM) si les converses entre l'Ajuntament i la companyia prosperen. L'espai, el primer de la companyia a Sant Cugat, s'ubicarà a l'enclavament de la B-30 amb la C-16.

El tinent d'alcalde d'Ocupació, Pere Soler, ha dit a Cugat.cat que la gestió per part del SOM dels llocs de feina 'encara no està tancada'.

El nou hipermercat
La ubicació 'ideal' de l'enclavament comportarà que el centre esdevingui un 'hub' de serveis associat a totes les activitats de la companyia. A banda dels serveis habituals, l'hipermercat incorporarà una parafarmàcia, una perfumeria i un celler, tindrà benzinera 24 hores i punts de recàrrega elèctrica per a vehicles. També hi haurà un minimercat obert tots els dies de l'any i un punt de recollida amb cotxe de compres fetes per Internet. A més s'habilitaran 890 places d'aparcament.

L'empresa preveu que el nou edifici pugui obtenir un cop construït una certificació mediambiental amb qualificació A. Es preveu reduir un 40% el consum energètic respecte un establiment convencional.

El grup va facturar el 2016 1.077,3 milions, un 9,2% més que l'any anterior. Actualment té 212 establiments arreu de Catalunya, 122 supermercats Bonpreu, 47 hipermercats Esclat, tres Iquodrive i 40 benzineres EsclatOil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.