Grifols guanya 432 milions d'euros fins al setembre, un 6% més que l'any passat


  • Comparteix:

La seu de Grifols, a Sant Cugat / Foto: ACN

La seu de Grifols, a Sant Cugat / Foto: ACN

El grup Grifols, amb seu a Sant Cugat, ha obtingut uns ingressos de 3.250 milions d'euros fins al tercer trimestre d'aquest any, gràcies al bon comportament de la divisió de 'Bioscience', que amb el 80% dels ingressos del grup, ha vist com la seva facturació s'ha incrementat un 11,6% en relació amb el mateix període de l'any passat. L'augment dels ingressos d'aquesta divisió és conseqüència de la consolidació accelerada de la demana dels principals productes plasmàtics del grup farmacèutic, apunta la companyia. Així, Grifols ha obtingut un benefici net de 431,8 milions d'euros, amb un creixement dels guanys del 6,3% i que suposa un marge del 13,3% en relació amb els ingressos consolidats.

La companyia explica en la nota enviada a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que l'adquisició de la participació en la unitat de diagnòstic de transfusions per tecnologia NAT d'Hologic a principis d'aquest any segueix contribuint positivament als marges del grup en l'exercici present. A més, l'augment del costos de plasma continua associat a l'obertura de nous centres de donació de plasma i als majors incentius per remunerar als donants.

L'empresa ha anunciat en la presentació de resultats que manté la seva voluntat de continua amb el pla d'inversions previst per obrir nous centres. Grifols vol tenir 190 centres de donació de plasma a finals del 2017 que sumaran 230 centres al 2019. En l'actualitat, en el tancament del mes de setembre la companyia té uns 180 centres de recollida de plasma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.