Sant Cugat Comerç no secunda la vaga perquè 'tants dies d'incertesa fan mal' al negoci


  • Comparteix:

Els comerços han obert amb normalitat

Els comerços han obert amb normalitat

Les botigues associades a Sant Cugat Comerç (StC) no han secundat, en la seva pràctica majoria, la vaga general d'aquest dimecres. La presidenta de l'entitat, Aïda Fernàndez, ha explicat que les constants convocatòries de protesta, ja siguin vagues de treballadors o aturades i concentracions motivades pel procés, estan afectant la caixa dels botiguers, que han decidit obrir, al marge de la seva opinió sobre la vaga.

En dos mesos, 16 mobilitzacions de protesta a Sant Cugat. Un fet que, lligat a la preocupació ciutadana dels clients en termes econòmics, està repercutint a final de mes a les caixes registradores del comerç local. És la valoració de la presidenta de StC, Aïda Fernández, que ha quantificat de minoritari el seguiment de la vaga entre els associats.

Aïda Fernàndez

Amb el tema comerç ens estan fent molt mal tants dies d''ara tanquem, ara obrim'. I els clients estan reprimits amb el tema econòmic.


Fernández ha coincidit amb el posicionament de Pimec, amb representació a la ciutat, que s'ha mostrat en desacord amb la protesta. La patronal de la petita i mitjana empresa considera que la vaga 'no és el mecanisme adequat per canalitzar el malestar social davant l’actual situació política'. L’entitat no està d’acord amb què 's’instrumentalitzi el concepte de vaga general per motius aliens als laborals'. Les dades ofertes per PIMEC a mitja tarda, a falta de tancar el balanç de la jornada, era d'un seguiment del 4,1% a la província de Barcelona. En el cas de Cecot, era del 20% al final de la jornada. Sant Cugat Empresarial (SCE) s'ha reunit en comissió permanent per analitzar la repercussió de la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.