La Xarxa de Dones Emprenedores reflexiona sobre la importància de superar dificultats per prosperar


  • Comparteix:

La resiliència, o la capacitat per recuperar-se de pertorbacions, ha estat el fil conductor de la 13a trobada de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC), que ha aplegat les membres de l'entitat aquest dijous a la sala El Siglo del Mercantic. El psicòleg i escriptor Tomàs Navarro ha reflexionat amb les assistents sobre com les dificultats permeten superar-se. La XDESC va crear-se l'any passat amb una quinzena de membres i ara ja suma una cinquantena de sòcies.

El motiu de la xerrada està recollit al llibre de Navarro 'Kintsukuroi', que presenta els problemes com oportunitats. El psicòleg, excol·laborador de Cugat.cat, ha explicat com tot plegat es pot aplicar a l'emprenedoria.

Tomàs Navarro

A la primera no surt res bé. Emprendre, tampoc. Si som capaços d'aprendre d'aquesta primera vegada, a la segona sí que anirà bé.


La XDESC va néixer el març de 2016 i està formada per una cinquantena de membres. La vicepresidenta de l'entitat, Marta Fàbregas, ha posat en valor el creixement que ha tingut el grup.

Marta Fàbregas

Vam començar sent 15 dones i ara som més de 45. Avui esperem a més de 100.


La trobada, que ha tingut l'assistència de la tinenta d'alcalde Susanna Pellicer, també ha servit perquè el grup de coordinació de l'entitat es posicionés a favor dels drets fonamentals i la llibertat d'expressió, amb relació a la situació sociopolítica que viu el país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.