El Yuzz es transformarà en el Programa Explorer i tindrà el suport del Parc de Recerca de la UAB


  • Comparteix:

El Yuzz passarà a anomenar-se Programa Explorer

El Yuzz passarà a anomenar-se Programa Explorer

El programa d'emprenedoria Yuzz canviarà de nom enguany i passarà a dir-se Programa Explorer 'Joves amb Idees'. La iniciativa rebrà enguany el suport del Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), a més del de l'Ajuntament, Banco Santander, la fundació EY i Indra. El programa està dirigit a universitaris d'entre 18 i 31 anys per potenciar el talent i la capacitat innovadora dels joves.

El projecte guanyador s'endurà 60.000 euros de finançament per començar a tirar-lo endavant i un viatge a Silicon Valley. Durant el programa, els participants rebran cinc mesos de formació i ideització de producte amb un sistema col·laboratiu, connectats amb altres emprenadors i amb l'asssessorament d'una xarxa de més de 200 experts en innovació i models de negoci.

La Fundació EY col·laborarà amb el premi Woman Explorer Award, que premiarà amb 20.000 euros el millor projecte liderat per una emprenedora. L'empresa Indra, per altra banda, impulsarà el Disruptive Technology Explorer Award, que otorgarà 30.000 euros i assessorament per part d'Indraventures al projecte més innovador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.