La pluja aigualeix el tret de sortida a les rebaixes d'hivern a Sant Cugat


Temes relacionats

Les associacions de comerciants de Sant Cugat encaren les rebaixes d'hivern amb optimisme ( 7/gen/18)

Què hem de tenir en compte a l'hora de comprar per rebaixes? ( 7/gen/18)


  • Comparteix:

El vent i la pluja han marcat l'inici de les rebaixes d'hivern aquest diumenge. La pluja ha començat a caure a primera hora del dia i ha provocat que l'afluència de gent als eixos comercials de la cituat hagi estat molt menor de l'esperada pels comerciants, que ja van expressar el seu especial entusiasme amb aquesta campanya d'hivern.

Els botiguers han lamentat la situació, ja que esperaven que avui fos 'un dia molt fort' en tractar-se de diumenge i primer dia de rebaixes.

Comerciants

Jo creia que seria un dia molt fort, ja que és diumenge i primer dia de rebaixes. / A veure si a la tarda s'anima i surt el sol i tenim més gent a la botiga. / La gent que està passejant és mínima.


Malgrat la pluja de la primera jornada de rebaixes, alguns santcugatencs han pogut fer les primeres compres i informar-se dels descomptes dels comerços locals, que aniran d'entre un 20 i un 40%, tot i que hi ha comerços que comencen la campanya amb reduccions de fins al 50 i el 70%. Les associacions de comerciants han aprofitat per fer una crida als santcugatencs a comprar al comerç de proximitat.

Les rebaixes s'allargaran fins al 6 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.