Les cinc notícies econòmiques de Cugat.cat més llegides del 2017


  • Comparteix:

L'obertura de restaurants, com A la fresca, és un dels temes que més interessa als usuaris de Cugat.cat / Foto: A la fresca

L'obertura de restaurants, com A la fresca, és un dels temes que més interessa als usuaris de Cugat.cat / Foto: A la fresca

La creació de llocs de feina i l'obertura de nous restaurants són els temes que més han interessat als usuaris de Cugat.cat el 2017 en termes econòmics. La cerca de Roche de nous professionals ha estat el tema més consultat i també el que encapçala el rànquing general del més llegit l'any passat.

Aquestes són les cinc notícies econòmiques més llegides

1.- 'Roche busca una quarantena de treballadors per a la seu de Sant Cugat'. Roche Diabetes Care (RDC) buscava professionals arran de la instal·lació a Sant Cugat del seu centre digital global. L'obertura d'aquesta unitat ha suposat que la companyia hagi generat més d'un centenar de llocs de feina.

2.- 'Obre el restaurant A la fresca al passeig d'Olabarria'. L'obertura al juliol d'A la fresca portava a Sant Cugat una proposta gastronòmica basada en la brasa i la cuina mediterrània. L'establiment l'obren els propietaris del Sugoi i els de La Barra, dos locals santcugatencs, i està situat al número 69 del passeig d'Olabarria.

3.- 'El restaurant La Consentida obre portes a l'avinguda de Lluís Companys'. L'obertura d'un altre restaurant també apareix en el rànquing del més llegit a Cugat.cat el 2017. El local obria just fa un any al número 31 de l'avinguda de Lluís Companys. El restaurant fusiona diversos estils culinaris i és hereva del restaurant Sant Cugat 52.

4.- 'L'Argentí Sant Cugat obre les portes amb una aposta per les empanades i les postres casolanes'. L'Argentí Sant Cugat apujava la persiana al març al carrer de Joan XXIII amb una carta basada en les tradicionals empanades argentines, amb 18 varietats diferents. També diposa d'un espai per als 'montaditos' i les postres casolanes.

5.- 'Ametller Origen busca personal per a una nova botiga a Sant Cugat'. La cadena de distribució de productes frescos Ametller Origen anunciava a l'octubre l'obertura d'una botiga, al carrer de la Cerdanya. L'establiment, que encara no s'ha obert, vol potenciar la venda per Internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.