Els reptes del món del comerç i l'empresa a Sant Cugat per aquest 2018


Temes relacionats

El segon Tribuna Sant Cugat Empresarial abordarà les perspectives del sector immobiliari a Catalunya (17/gen/18)

Sant Cugat Comerç catalanitza el Black Friday i l'anomena els Dies Màgics ( 6/nov/17)

L''Estocs a Fora' torna per tancar les rebaixes d'estiu amb un petit augment de vendes (16/set/17)

StC aposta per digitalitzar els petits establiments a partir de la formació als Diàlegs de Comerç (21/mar/17)


  • Comparteix:

Imatge de l'última campanya de Nadal a Sant Cugat

Imatge de l'última campanya de Nadal a Sant Cugat

Les associacions Sant Cugat Empresarial (SCE) i Sant Cugat Comerç (StC) afronten el 2018 amb l'objectiu de mantenir les iniciatives habituals i sumar-hi novetats per potenciar la relació amb els associats i amb la ciutat. SCE, que celebrarà eleccions a la presidència a la primavera, té previst organitzar enguany fins a tres edicions del Tribuna Sant Cugat Empresarial, una de les quals anirà lligada al món de l'esport. En paral·lel, StC treballa en un canvi de format per fer 'més atractius' els 'Diàlegs de Comerç'.

Sant Cugat Empresarial organitza el 14 de febrer la segona edició del fòrum econòmic Tribuna, que abordarà les perspectives del sector immobiliari. Aquest any estan previstes dues cites més: una abans de l'estiu i una al segon semestre que vincularà el món econòmic amb el món de l'esport, aprofitant que Sant Cugat ostenta enguany el títol de Ciutat Europea de l'Esport.

El president de SCE, Joan Franquesa, explica que un dels eixos bàsics de l'associació en clau de futur és potenciar la projecció internacional.

Joan Franquesa

Tenim la voluntat d'encarar la perspectiva internacional. Volem potenciar el nostre món econòmic a fora i generar sinergies amb altres sectors.


L'assemblea ordinària en què se celebraran les eleccions està prevista a l'abril i encara no hi ha cap candidatura tancada.

Sant Cugat Comerç
La primera campanya de l'any de StC serà 'Enamora’t del comerç' la setmana del 14 de febrer. Després arribarà el tradicional 'Estocs a fora' per culminar les rebaixes d’hivern.

La gran novetat del 2018, però, serà el canvi de format dels 'Diàlegs de comerç', que es convertiran aquest març en una gala nocturna 'amb moltes sorpreses'. La presidenta de Sant Cugat Comerç, Aïda Fernández, explica que volen promoure la participació de més comerciants.

Aïda Fernández

Pensem que pot agradar molt i que pot fer que els comerciants s'animin més a venir. Al migdia estem molt limitats, però a la nit pot ser més atractiu i és més probable que vinguin.


L'entitat encara no pot confirmar els convidats ni la temàtica de la proposta, però Fernández assegura que 'els protagonistes seran els comerciants'. Un altre canvi respecte al 2017 és el retorn de 'La nit en blanc' a les dates habituals, és a dir, el primer cap de setmana de juny. Altres iniciatives habituals que es repetiran enguany seran la 'Botiga al carrer', el 'Estocs a fora' d'estiu, el 'Dies màgics' i la campanya de Nadal.

A més, Sant Cugat Comerç té la intenció de tornar a col·laborar amb 'Sant Cugat ve de gust'. També té entre mans l'organització d'un acte 'relacionat amb la restauració' als voltants de l'estiu, tot i que encara no pot avançar-ne cap detall.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.