Coques i Panadons Montse obre un establiment al passeig de Francesc Macià

Aparador del local

Economia

Publicat el 14/gen/18 per Albert Prat

Coques i Panadons Montse ha obert un establiment al passeig de Francesc Macià número 16-20, als edificis de Promusa. L'empresa, que ja gestiona dues botigues a Terrassa, ofereix una carta amb pizzes, coques salades i dolces, truites i panadons, un tipus d'empanada típica de les comarques de Lleida.

Els ingredients són, sobretot, verdures variades acompanyades de carn, tonyina, formatge i bolets. A l'apartat de postres, es pot escollir entre coques dolces, pans de pessic, magdalenes i bandes de fruita, entre d'altres. El propietari, Josep Solé, ha explicat a Cugat.cat què són els panadons.

Josep Solé

A Terrassa està bastant estès. Són unes empanades que es feien servir per Tots Sants o Pasqua i són amb pinyons, panses o espinacs.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'establiment ha obert fa un mes i el propietari assenyala que han aterrat a la ciutat perquè creuen que pot ser un bon mercat per als seus productes.