Cecot referma la lleialtat amb Foment i considera que la patronal catalana 'no guanya res' expulsant-los


  • Comparteix:

El president de Cecot, Antoni Abad, ha refermat 'la lleialtat' de l'entitat amb Foment del Treball i creu que la patronal catalana 'no guanya res' expulsant-los. Abad ha fet aquestes declaracions a l'esmorzar de Nadal de l'ens que s'ha celebrat aquest dijous a Terrassa i que ha arribat després que aquest dilluns la Junta Directiva de Foment aprovés un expedient d'expulsió contra Cecot. Abad s'ha mostrat 'sorprès' amb la situació actual i ha advertit que 'la desunió no aporta res'. També ha assenyalat que tot i que a vegades la forma d'actuar de les dues entitats no coincideixi aquest no és un fet 'limitatiu'.

El responsable de Cecot apunta que estan a l'espera de conèixer el contingut del document per donar-hi resposta amb 'rigor i responsabilitat'. En aquesta línia s'ha mostrat disposat a solucionar els possibles 'malentesos' que s'hagin produït i a continuar treballant al costat de Foment.

Antoni Abad

Som Foment, una confederació. Amb aquesta visió integradora, creiem que en aquests moments i sempre la desunió no aporta res. Ens convé la unitat.


En aquest sentit ha assegurat que els empresaris no volen sentir parlar de discussions internes i ha explicat que va rebre la notícia de l'expedient d'expulsió amb 'sorpresa' perquè la relació amb Foment al llarg de l'any passat havia estat cordial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.