Viena obre el tercer restaurant a la ciutat, entre les rotondes del Chic i de l'Hipòdrom


  • Comparteix:

El nou establiment, entre les rotondes de l'Hipòdrom i del Chic

El nou establiment, entre les rotondes de l'Hipòdrom i del Chic

El nou Viena de la carretera de Rubí ja ha obert les portes. L'establiment ofereix la possibilitat de demanar i recollir la comanda des del cotxe. El restaurant dóna feina a un equip format per 22 persones, 11 de les quals són noves incorporacions fruit de les col·laboracions amb els ajuntaments de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola. El local té capacitat per a 152 comensals, terrassa i aparcament gratuït.

Amb aquest ja seran tres els establiments que la cadena té a la ciutat. El primer restaurant de la companyia a Sant Cugat es va inaugurar el 2007 a la Casa Maristany de la plaça de Lluís Millet, i el segon al camí de Ca n'Ametller, el 2011. Actualment, Establiments Viena té una cinquantena de restaurants a Catalunya i dos a Andorra.

Horari
L'establiment obrirà a les vuit del matí cada dia i tancarà a les dotze de la nit de dilluns a dijous i el diumenge. Divendres i dissabte, l'establiment tancarà a la una de la matinada.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.