Sant Cugat ja té la primera fleca [0% Gluten], ubicada al carrer Major


  • Comparteix:

Moment de la inauguració

Moment de la inauguració

La cadena de fleques sense gluten [0% Gluten] ha inaugurat aquest dijous un establiment al número 25 del carrer Major, en un acte al qual han assistit, a banda dels socis impulsors, cares conegudes com la nedadora santcugatenca Gemma Mengual i el fisioterapeuta i autor de 'Transforma la teva salut', Xevi Verdaguer. Es tracta del primer establiment d'aquestes característiques a la ciutat, amb productes frescos elaborats a l'obrador propi i pensats per a les persones celíaques o al·lèrgiques al gluten.

L'oferta inclou diversos tipus de pa, brioxeria dolça, entrepans i pizzes, a més del servei de cafeteria. Un dels quatre socis inversors a Sant Cugat, Jordi Guix, explica que volen seduir a un públic ampli i convertir-se en una fleca 'inclusiva'.

Jordi Guix

A partir de cobrir una necessitat de la gent que no pot menjar gluten, volem que qualsevol persona comenci a provar productes sense gluten. Per això és inclusiu, perquè no només el celíac o l'intolerant es trobarà millor si no consumeix gluten.


Aquesta és el cinquè local d'una franquícia nascuda fa només un any a Osona i que s'està expandint ràpidament amb presència a Vic, Granollers, Olesa i Madrid. El seu impulsor, Francesc Altarriba, ha anunciat que properament comercialitzaran una nova línia de pans amb el nom i la supervisió del fisioterapeuta i l'autor de 'Transforma la teva salut', Xevi Verdaguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.