La Federació de Comerciants podria aprovar els seus estatuts la setmana vinent


  • Comparteix:

Els associats encara estan discutint l'import de les quotes

Els associats encara estan discutint l'import de les quotes

La federació de comerciants de Sant Cugat està a punt de ser una realitat. Tot i que encara cal acabar d'acordar la quota que hauran de pagar els associats, els seus impulsors preveuen que la setmana vinent puguin aprovar-se ja els estatuts d'aquesta nova entitat.

Aquesta setmana s'han assentat ja les darreres bases del que seran els estatuts de la futura federació de comerciants. De fet, des de Sant Cugat Comerç, impulsors de la iniciativa, esperen que la setmana vinent aquests ja es puguin aprovar. Així ho ha explicat la presidenta de l'associació de comerciants, Maria Eulàlia Egea.

Maria Eulàlia Egea

La setmana vinent ja podríem aprovar els estatuts i les quotes que hauran de pagar els associats, estem practicament d'acord però s'ha d'acabar de lligar.


Un dels serrells que queda pendent són les quotes que hauran de pagar els associats. Tot i que encara cal acabar de consensuar-ho, aquesta xifra podria rondar els 11 euros mensuals per cada botiga o comerciant.

Maria Eulàlia Egea

Hem fet uns càlculs força ajustat i surt que, aproximadament cada associat hauria de pagar 11 euros per cobrir les despeses de la federació.


Un cop s'aprovin els estatuts, es definirà també l'estructura de la junta que encapçalarà aquesta federació. Tot i que encara no està lligat, la proposta de Sant Cugat Comerç és que hi hagi un representant de cada una de les associacions de comerciants que s'integrin en aquesta agrupació.

De moment, hi ha 6 associacions que han acordat integrar-se a aquest nou projecte. Pel que fa als comerciants que no pertanyin a cap d'aquestes entitats però també vulguin sumar-se a la federació, ho podran fer com a membres de Sant Cugat Comerç.

Tot i que encara no hi ha una data per la presentació oficial de la nova federació de comerciants de Sant Cugat, una possibilitat seria fer coincidir aquest acte amb el sopar anual de Sant Cugat Comerç, que enguany arriba als 25 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.