Toni Albà i la música dels darrers 25 anys, estrelles del sopar anual de Sant Cugat Comerç


  • Comparteix:

El sopar es farà el 23 d'cotubre amb tota provabilitat al Restaurant Can Cabassa

El sopar es farà el 23 d'cotubre amb tota provabilitat al Restaurant Can Cabassa

Sant Cugat Comerç celebra enguany el seu vint-i-cinquè aniversari i ho fa amb el seu tradicional sopar però amb moltes novetats. I és que per celebrar aquesta data, l'associació té previst oferir una actuació de l'actor Toni Albà i un ball on sonin alguns dels temes més significatius dels darrers 25 anys.

El proper 23 d'octubre, els comerciants de la ciutat tenen la seva cita anual amb el sopar de Sant Cugat Comerç, que podria celebrar-se a la masia de Can Cabassa.

Coincidint amb el seu 25è aniversari, l'associació està preparant una vetllada molt especial on no hi faltaran ni l'humor ni la nostàlgia. El primer arribarà de la mà de l'actor Toni Alba i les seves imitacions del Rei.

Pel que fa als records, aquests seran musicals, ja que l'objectiu és recopilar una cançó destacada de cada un d'aquests 25 anys. Escoltem la presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea.

Maria Eulàlia Egea

Volem fer un recull de les 25 cançons més representatives d'aquests 25 anys, i portarem una orquestra que en toqui algunes.


No hi faltaran els premis dels concursos ja habituals de Festa Major ni tampoc un reconeixement especial per aquells comerciants que han dedicat la seva vida al comerç de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.