Grifols anuncia un impacte positiu de 90 milions en els comptes del 2017 per la reforma fiscal de Trump


  • Comparteix:

Donald Trump, en imatge d'arxiu / Foto: ACN

Donald Trump, en imatge d'arxiu / Foto: ACN

La farmacèutica Grifols ha comunicat que els resultats consolidats del 2017 es veuran impactats positivament per un import net aproximat de 90 milions en els resultats del quart trimestre. Grifols explica que aquest efecte 'no recurrent' es produirà per l'entrada en vigor de la reforma fiscal aprovada pel president dels Estats Units, Donald Trump. Segons l'empresa, la reforma ha suposat una reducció del tipus de l'impost sobre societats, que ha passat del 35% al 21% l'1 de gener d'aquest any.

La farmacèutica santcugatenca explica que aquesta modificació impositiva ha 'requerit' recalcular els actius i passius de la companyia dels impostos diferits generats als Estats Units. En aquest recàlcul, Grifols informa que 'en virtut del principi de prudència' també ha modificat el valor dels actius relacionats amb la seva participació en la companyia nord-americana Aradigm.

Grifols comunica que els detalls definitius dels impactes en els estats financers es donaran a conèixer el 28 de febrer quan es publiquin els resultats del 2017 de la companyia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.