El comitè d'empresa de Sharp rebutja la proposta de regularització dels treballadors temporals


  • Comparteix:

El comitè d'empresa de Sharp rebutjarà la proposta de l'empresa per regularitzar la situació d'un centenar de treballadors temporals, perquè consideren que perpetuarien les il·legalitats actuals. La multinacional japonesa proposa consolidar 20 llocs de treball cada 6 mesos, fins solucionar tots els casos.

La planta de Sharp a Sant Cugat té ara prop de 100 treballadors que porten anys a l'empresa amb contractes temporals i encara no els han fet fixes o els han acomiadat, tal com marca la llei. Pel comitè d'empresa, la proposta de la multinacional queda fora del què marca la llei i allargaria 2 anys més la situació irregular de molts treballadors.

Per Josep Milà, president del comitè d'empresa de Sharp, l'única opció que hauria de contemplar Sharp és el que marca la llei.

Josep Milà

Nosaltres el que entenem es fer la regulatizació de tots que és el que la llei marca i determina. Si hi ha contractes en frau, immediatament han de passar a ser indefinits. Volem que es cumpleix la llei i punt


Pel comitè d'empresa, l'acord que proposa la direcció no és acceptable, perquè incorre en una il·legalitat. Els representants dels treballadors creuen que els empleats amb contractes temporals ho tenen tot a favor si recorren als tribunals per regularitzar la seva situació laboral.

Josep Milà

Que la gent sàpiga que ja hi ha sentències favorables d'altres companys que ja ho han fet i que tinguin la confiança de que està guanyat perquè estan provades totes les circumstàncies il·legals


El comitè d'empresa calcula que en cas de denúncia es podrien resoldre les sentències en menys d'un mes i mig, perquè hi ha una jurisprudència molt acreditada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.