Drivania mou la seu social de Sant Cugat a Madrid


  • Comparteix:

Drivania ofereix servei de lloguer de cotxer amb conductor / Foto: Drivania

Drivania ofereix servei de lloguer de cotxer amb conductor / Foto: Drivania

Drivania s'afegeix a la llista d'empreses que han traslladat la seu social de Sant Cugat a fora de Catalunya. En aquest cas, el Butlletí Oficial del Registre Mercantil (BORME) recull que l'empresa de lloguer de cotxes amb conductor i d'avions privats canvia el domicili social del carrer de Jesús Serra Santamans al carrer de López Silva de Madrid. Els canvis de seu social no comporten necessàriament el trasllat de seu fiscal ni de les instal·lacions.

La publicació del BORME d'aquest dimarts també detalla el trasllat de la seu social de Catalana Occidente RF 1, la gestora de fons de pensions del grup que porta el mateix nom i que ja va traslladar el domicili social a Madrid el passat octubre.

Aquests canvis de seu social se sumen a altres recents d'empreses santcugatenques com els de Red Arbor, Mitsubishi, GFT, Catalana Occidente, Banc Sabadell, Pesa, iBoo Mobile, Expertus ETT Spain, Schibsted i ISS Facility Services.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.