Bon Preu contractarà un centenar de persones inscrites al SOM


  • Comparteix:

Així seran les instal·lacions / Foto: ACN

Així seran les instal·lacions / Foto: ACN

L'Ajuntament i la cadena de supermercats Bon Preu arriben a un acord per contractar un centenar de persones registrades al Servei d'Ocupació Municipal (SOM). El web del servei ja ha penjat les primeres 40 ofertes per treballar al primer hipermercat Esclat a Sant Cugat. Esclat-Bon Preu busca personal per a les diferents seccions de l'hipermercat (fruiteria, fleca, xarcuteria, carnisseria i peixateria) i també per a la caixa i el magatzem.

En l'aposta de potenciar la contractació de persones aturades, el consistori ha ofert a l'empresa espais, eines de suport i personal municipal especialitzat per al desenvolupament dels processos de selecció i la formació prèvia especialitzada per als llocs de treball requerits.

La tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica, Joana Barbany, ha remarcat que 'el nostre objectiu és facilitar que les empreses se sentin còmodes a Sant Cugat' i també que 'les persones que viuen aquí també puguin desenvolupar el seu projecte de vida'.

Les instal·lacions, que obriran portes en els propers mesos, s'ubicaran a l'enclavament de la B-30 amb la C-16, a l'alçada dels Túnels de Vallvidrera. Està previst el desenvolupament urbanístic de fins a 11.000 metres quadrats, que contindran l'establiment comercial amb una superfície de venda de 4.100 metres quadrats, serveis, magatzems i oficines. La inversió és de 15 milions i les obres s'allargaran fins a l'estiu, segons les últimes informacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.