La vivenda nova a Sant Cugat és la tercera més cara de Catalunya, segons Vivendum.com


  • Comparteix:

El preu del metre quadrat és de prop de 3.500 euros

El preu del metre quadrat és de prop de 3.500 euros

Sant Cugat és la tercera població de Catalunya amb el metre quadrat més car, segons un estudi del portal immobiliari Vivendum.com. Barcelona segueix ocupant la primera posició, seguida de Sitges i de la nostra ciutat, on el preu de la vivenda nova és de prop de 3.500 euros per metre quadrat.

L'estudi de Vivendum, filial del grup Anuntis Segundamano, indica que Barcelona és la segona capital de província més cara de l'Estat, i la primera de Catalunya. El preu del metre quadrat de vivenda nova a la ciutat comtal és de prop de 3.900 euros. En segona posició, pel que fa a les ciutats catalanes, hi ha Sitges, amb un preu de 3.670 euros. I la tercera en el rànquing és Sant Cugat, on el metre quadrat es paga a prop de 3.500 euros.

A la vista d'aquestes dades, que corroboren les xifres d'altres estudis recents, l'alcalde, Lluís Recoder, ha manifestat que l'única alternativa als elevats preus del mercat immobiliari és la intervenció de l'administració pública. En aquest sentit, Recoder ha destacat que l'equip de govern té el compromís de construir o programar, abans d'acabar el mandat, més d'un miler de vivendes de promoció pública.

Lluís Recoder

En aquest mandat, construirem més de 1.000 pisos que resoldran, en gran part, el problema dels preus de l'habitatge. L'única alternativa és l'actuació pública.


Pel que fa a l'increment dels preus de la vivenda en els últims 9 mesos, la nostra ciutat no figura entre les 10 primeres ciutats del rànquing, segons l'estudi de Vivendum.com. Vilafranca del Penedès, Sant Vicenç dels Horts i Cerdanyola són algunes de les poblacions que han experimentat les pujades de preus més pronunciades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.