Cecot no avala la vaga del 8M tot i assegurar que en comparteix les reivindicacions


  • Comparteix:

Antoni Abad és el president de la Cecot / Foto: ACN

Antoni Abad és el president de la Cecot / Foto: ACN

Cecot ha informat aquest dimarts que 'no avala' la vaga del 8 de març perquè no creu que sigui un 'instrument efectiu' per assolir les reivindicacions del Dia Internacional de la Dona. Unes demandes que, això sí, la patronal vallesana assegura que comparteix. Cecot rebutja la desigualtat i la discriminació per raó de gènere però considera que una vaga general no ajudarà a resoldre aquestes situacions.

La patronal també defensa que la 'cronificació' de l'atur femení i el 'baix resultat' de les polítiques d'igualtat de gènere impulsades fins ara suposen una 'rèmora' i un 'desaprofitament de talent' que la societat 'no es pot permetre'.

Durant tot el dijous 8 de març, Cecot mantindrà un servei d'atenció i informació als associats per tal de conèixer l'abast de la convocatòria i respondre a les incidències que es puguin trobar les empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.