La gestoria i assessoria Tràmit inaugura aquest dijous el nou local al carrer de Martorell


  • Comparteix:

Les noves oficines de Tràmit

Les noves oficines de Tràmit

La gestoria i assessoria Tràmit inaugura aquest dijous nou local al carrer de Martorell número 8. A partir de les cinc de la tarda, la companyia mostrarà l'espai als clients després del trasllat des de l'avinguda Rius i Taulet, on compartien local amb una altra empresa. Les noves instal·lacions permetran, segons els propietaris, oferir 'nous serveis' a empreses i particulars.

Tràmit ofereix assessorament fiscal i laboral, gestoria, consultoria estratègica, serveis jurídics, assessoria laboral i administració de finques. Un dels socis de l'empresa, Jordi Pla, ha explicat a Cugat.cat que el canvi d'espai els permetrà ampliar l'oferta als clients.

Jordi Pla

Els últims cinc anys hem compartit local amb una altra empresa, no podíem créixer, a més oferien serveis que nosaltres també volíem tenir. Per això hem canviat de local.


A l'empresa hi treballen nou persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.