La Cambra de Terrassa serà col·laborador institucional del Tribuna Sant Cugat Empresarial


Temes relacionats

El Tribuna pronostica que la fi dels problemes d'accés a l''habitatge assequible' no arribarà a curt termini (14/feb/18)


  • Comparteix:

Joan Franquesa, president de SCE, a l'esquerra, i Marià Galí, president de la
Cambra de Terrassa

Joan Franquesa, president de SCE, a l'esquerra, i Marià Galí, president de la Cambra de Terrassa

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha signat un conveni amb Sant Cugat Empresarial (SCE) per esdevenir col·laborador oficial en l’organització dels esdeveniments de Tribuna Sant Cugat Empresarial. Aquest conveni complementa i amplia el que totes dues institucions ja tenien subscrit des del 2015 per promoure accions conjuntes de suport a l'emprenedoria, la internacionalització i la innovació empresarial, així com de foment econòmic i empresarial al Vallès Occidental.

El president de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, i el seu homòleg a l'ens cameral, Marià Galí, han signat el conveni aquesta setmana per dotar d'un marc formal la col·laboració. Franquesa explica els beneficis que suposa.

Joan Franquesa

Ells guanyen presència en un territori de la seva demarcació amb gran creixement econòmic i recorregut. Per a nosaltres és presència institucional amb les empreses que formen part de la Cambra i posar en contacte els coneixements d'uns i altres.


Les dues institucions comparteixen projectes des de fa anys amb l'objectiu de preservar la competitivitat i afavorir el creixement del teixit empresarial de Sant Cugat i de tota la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.