Les escoles participants a la Marató de l'Estalgia estalvien 1.500 euros en aigua, llum i gas


  • Comparteix:

L'escola l'Olivera, un dels centres participants

L'escola l'Olivera, un dels centres participants

Les escoles l'Olivera, Joan Maragall, Catalunya i La Floresta, participants de la 3a Marató de l'Estalvi Energètic, han estalviat 1.500 euros en aigua, llum i gas. Uns diners que es donaran als serveis socials de l'Ajuntament per destinar-los a lluitar contra la pobresa energètica. Aquesta iniciativa rep la implicació de 10 municipis més de la demarcació.

Concretament les quatre escoles han aconseguit estalviar 82 metres cúbics d'aigua, que representa un 7,71% del total. En llum han estalviat un 15'94% (7.032kWh) i l'estalvi de gas generat ha estat del 3,06% (587 metres cúbics).

El consistori de Sant Cugat no ha estat l'únic que ha participat en aquesta marató contra la pobresa energètica. Ajuntaments com el de Barcelona, Granollers, l'Hospitalet del Llobregat i Manresa, entre d'altres, han contribuït que els centres educatius de les seves localitats aconseguissin rebaixar la factura de llum, aigua i gas. Entre totes aquestes localitats s'ha generat un estalvi energètic del 7,3% (186.439 kWh estalviats) del consum elèctric, del 13,7% (6.194 metres cúbics) de l'aigua i del 12,5% de gas (53.760 metres cúbics).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.