Tres start-ups s'instal·len a EsadeCreapolis dins del programa Empenta


  • Comparteix:

Edifici d'EsadeCreapolis / Foto: Ajuntament

Edifici d'EsadeCreapolis / Foto: Ajuntament

Tres start-ups s'han instal·lat a EsadeCreapolis dins de la setena edició del programa Empenta, el programa d'acceleració i suport a empreses tecnològiques d'Esade, Acció i l'Ajuntament. Es tracta de WeAR Technologies, Paperdrop i Pista Negra, i formen part de la desena de start-ups seleccionades en aquesta edició a la qual s'hi van presentar més d'un centenar. Les empreses s'han ubicat a l'espai EWorks de l'edifici i durant els propers sis mesos més de 30 mentors els ajudaran a arribar al mercat i a obtenir finançament.

El gerent d'emprenedoria d'EsadeCreapolis, Víctor Solanas, ha explicat a Cugat.cat els criteris per escollir les start-ups en aquesta edició.

Víctor Solanas

Aquest any s'ha valorat molt que sigui tecnologia que provinent de centres de recerca i d'investigació. Nosaltres som una escola de negocis i buscàvem empreses de tecnologia punta per ajudar-los a traslladar-se al món dels negocis i de com encaixar al mercat.


WeAR Technologies ha dissenyat un sistema de monitorització amb sensors de tecnologia portable d'intel·ligència artificial per supervisar exercicis de rehabilitació. De la seva banda, Pista Negra ha ideat una bota d'esquí amb una tecnologia capaç de controlar el moviment flexible, i Paperdrop ha dissenyat un sistema de detecció de malalties en qüestió de segons a partir d'una gota de sang, d'orina o de saliva.

En les properes setmanes, EsadeCreapolis espera que arribin quatre empreses més seleccionades. A més, a partir d'aquesta edició les start-ups que ho vulguin podran completar l'experiència amb un espai d'incubació a la Rambla de la Innovació d'Esade.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.