Obertes les sol·licituds per al Concurs d'Emprenedoria i Economia Social

L'Ajuntament ha obert una nova edició del concurs / Foto: Web Ajuntament

Economia

Publicat el 30/mar/18 per Sílvia González

El Concurs d'Emprenedoria i Economia Social de l'Ajuntament ha obert el període per presentar candidatura a la quarta edició. Fins al 4 de maig, les persones interessades podran presentar un projecte d'economia social i/o amb impacte social sempre que siguin residents a Sant Cugat i representin una empresa, entitat o cooperativa, o tinguin pensar ser-ho. Els quatre equips guanyadors opten a 5.000 euros per posar en marxa la seva idea.

L'Ajuntament convoca el concurs amb l'objectiu de fomentar l'economia i l'emprenedoria social al municipi, amb la finalitat principal de dinamitzar la realitat social del territori, i contribuir a crear nous llocs de treball en l'ecosistema .

Els vuit projectes finalistes rebran cinc mesos d'acompanyament expert per a la posada en marxa del projecte. Els quatre guanyadors rebran una subvenció de 5.000 euros cadascun per l'arrencada de la iniciativa, rebent els dos que tinguin més puntuació un espai de co-working dependent o conveniat amb el consistori durant sis mesos. Aquestes són algunes de les principals novetats, tal com ha explicat la tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica, Joana Barbany.

Joana Barbany

Les principals diferències són que aquest passa a ser menys premiat, pel qual hi podem estar més a sobre, i passa a tenir un assessorament de més durada. Són algunes millores que hem aplicat després d'analitzar les edicions anteriors.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Fer facilitar la participació, el consistori ha programat dues sessions informatives: el divendres 6 d'abril, a les deu del matí, i el divendres 20 d'abril, a la mateixa hora.