Ametller Origen obre a Sant Cugat una nova botiga amb 500 metres quadrats


  • Comparteix:

Imatge promocional de la marca

Imatge promocional de la marca

La cadena d'establiments d'alimentació Ametller Origen inaugura aquest dimart la seva segona botiga a Sant Cugat. Ubicada al carrer de Cerdanya número 2, la botiga ofereix en 500 metres quadrats els seus productes frescos i preparats de qualitat, a més d'una zona de restaurant i una altra infantil que s'obriran al públic al maig. L'espai també incorpora un pàrquing soterrani i exterior per als clients, que tindran 45 minuts gratuïts d'estacionament.

Es tracta de l'establiment més gran que l'empresa té a Sant Cugat, on es va implantar al 2011. L'espai ofereix un assortiment de productes d'alimentació propis provinents de l'eix mediterrani i productes elaborats a l'obrador que té a Olèrdola. En el cas d'aquesta nova botiga, també comptarà amb espais d'elaboració i venda de sushi al moment, secció de fleca Turris i venda assistida de carnisseria, xarcuteria i peixateria a càrrec de l'empresa Ribera-Manero. Està previst que al maig es posi en marxa el servei de restauració a la planta superior i l'espai infantil.

La inauguració oficial d'aquesta nova botiga tindrà lloc aquest dimarts a les dotze del migdia i oferirà als assistents un recorregut per les instal·lacions i una degustació de productes. Hi assistiran el director general i cofundador d'Ametller Origen, Josep Ametller, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, entre d'altres.

Ametller Origen va obrir la seva primera botiga el 2001 a Vilafranca del Penedès i actualment té una xarxa de 92 establiments. L'objectiu de la companyia és oferir productes saludables amb el control de tot el circuit de comercialització, des del camp fins a la botiga.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.