FGC talla el servei entre les estacions de Bellaterra i Can Feu - Gràcia aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Esquema del tram tallat i del servei d'autobús substitutori / Foto: FGC

Esquema del tram tallat i del servei d'autobús substitutori / Foto: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) interromp aquest cap de setmana el servei entre les estacions de Bellaterra i Can Feu / Gràcia de la línia Barcelona-Vallès per unes obres de millora a la infraestructura. La companyia ferroviària ofereix dos serveis diferents d'autobús alternatiu per garantir la mobilitat dels viatges. D'una banda, es cobrirà el tram entre les estacions de Bellaterra, Sant Quirze i Can Feu / Gràcia, i de l'altra, entre les estacions de Bellaterra i Universitat Autònoma.

Les obres comencen aquest divendres a partir de dos quarts d'onze de la nit i el servei quedarà interromput fins dilluns al matí, que tornarà a la normalitat horària.

Els treballs que es realitzaran consisteixen en la instal·lació de dues diagonals, una a cada banda de l'estació de Sant Quirze, que permetran poder oferir el servei ferroviari previst per a aquest estiu durant les obres de soterrament de les vies al barri de Can Feu, a Sabadell.

Sostenibilitat i responsabilitat social
FGC ha obert aquest dimarts una enquesta sobre la relació entre l'activitat del servei i la sostenibilitat i responsabilitat social. L’objectiu de la campanya és conèixer les expectatives i inquietuds de diferents col·lectius per tal de poder adaptar l'activitat de la companyia als requeriments de sostenibilitat social, econòmica i ambiental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.