Sant Cugat va registrar 2.620 persones a l'atur al març, un 6,62% més que al febrer


  • Comparteix:

Una oficina de treball / Foto: ACN

Una oficina de treball / Foto: ACN

Sant Cugat ha tancat el mes de març amb 2.620 persones a l'atur, 24 més que al febrer. Es tracta d'una xifra que suposa un increment intermensual del 6,62%, però un descens interanual del 6,59%. Són dades de l'Observatori del Treball i Model Productiu on també es reflecteix que al Vallès Occidental hi ha 52.229 persones desocupades, un 12,10% més que al febrer.

Demarcació i país
El nombre de persones inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya en el mes de març s'ha situat en 411.461 persones, cosa que suposa 6.720 aturats menys que en el mes de febrer, l'1,61% menys, una caiguda més intensa que la registrada en l'Estat espanyol, que aquest mes de març ha vist com la desocupació ha disminuït l'1,37%, unes dues dècimes per sota de Catalunya, segons les dades publicades pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. A la demarcació de Barcelona, el nombre d'aturats és de 300.790 persones, un 0,43% menys que el mes anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.