Sant Cugat i Rubí proposen un cicle d'activitats formatives gratuïtes per a empresaris


  • Comparteix:

A Sant Cugat, les formacions s'impartiran al Centre d'Emprenedoria Ca n'Ametller / Foto: Google Maps

A Sant Cugat, les formacions s'impartiran al Centre d'Emprenedoria Ca n'Ametller / Foto: Google Maps

Els ajuntaments de Sant Cugat i Rubí organitzen des d'aquest mes i fins al juny un cicle d'activitats de formació per a empresaris i emprenedors. Les propostes són complementàries i s'imparteixen gratuïtament al Centre d'Emprenedoria Ca n'Ametller i a la Masia Can Serra de Rubí.

Les 10 accions formatives estan impulsades per l'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE) de Rubí en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Cugat. Les activitats de Rubí estan dissenyades per a empreses ja creades, mentre que les que s'imparteixen a Sant Cugat estan relacionades amb l'emprenedoria.

Formacions
- 11 d'abril, de deu del matí a una del migdia: 'Sessió informativa per emprendre en economia social'. Centre d'Emprenedoria Ca n'Ametller, Sant Cugat.
- 24 d'abril, de dos quarts de deu del matí a dos quarts d'una del migdia: 'Com aprofitar les dades obertes a la meva empresa'. Masia Can Serra, Rubí.
- 25 d'abril, de deu del matí a una del migdia: 'Coneixes el teu impacte social?'. Centre d'Emprenedoria Ca n'Ametller, Sant Cugat.
- 10 de maig, de dos quarts de deu a dotze del migdia: 'E-commerce'. Masia Can Serra, Rubí.
- 17 de maig, de nou del matí a dues del migdia: 'Tendències de consum: seguint la pista d'una oferta guanyadora'. Masia Can Serra, Rubí.
- 29 de maig, de dos quarts de deu del matí a dos quarts d'una del migdia: 'Big Data: el negoci darrere les dades'. Masia Can Serra, Rubí.
- 14 de juny, de dos quarts de deu del matí a dotze del migdia: 'Sessió de noves tecnologies'. Masia Can Serra, Rubí.
- 19 de juny, de dos quarts de deu del matí a dos quarts d'una del migdia: 'Sistemes Ciber-Físics i Internet de les Coses'. Masia Can Serra, Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.