Sant Cugat acull el nou Centre d'Epidemiologia Global de la farmacèutica Pfizer


  • Comparteix:

La inauguració ha estat presidida per la consellera de Salut i l'alcalde

La inauguració ha estat presidida per la consellera de Salut i l'alcalde

L'empresa farmacèutica Pfizer ha inaugurat un nou Centre d'Epidemiologia Global al polígon de Can Sant Joan. Amb una plantilla de 13 treballadors, aquest centre treballarà per determinar les necessitats sanitàries de la societat o les incidències d'un medicament determinat, entre d'altres. La inauguració de Pfizer Sant Cugat ha estat presidida per la consellera de Salut i l'alcalde de la ciutat.

El nou centre de Sant Cugat es dedicarà, principalment, a investigar l'ús i efectes dels medicaments entre la població, a analitzar les malalties mitjantçant estudis poblacionals i a evaluar la seguretat dels medicaments i els seus possibles riscos.

Així ho ha explicat el president i director general de Pfizer Espanya, Emilio Moraleda, que ha assegurat que l'obertura d'aquest nou centre és una clara mostra del compromís de l'empresa amb la societat.

Emilio Moraleda

Constitueix una mostra més del compromís de Pfizer, tant en la societaton viu així com amb la investigació i el desenvolupament de medicines.


Moraleda també ha remarcat el capital humà de Catalunya, assegurant que ha estat un factor clau a l'hora d'escollir instal·lar-se en aquest país i a Sant Cugat. En el mateix sentit s'ha manifestat la consellera de Salut, Marina Geli.

Marina Geli

Jo crec que no és casualitat que vinguin aquí, s'uneixen molts elements però elmés important és el capital humà.


De la seva banda, l'alcalde ha celebrat la incorporació d'una nova empresa farmacèutica al parc econòmic de Can Sant Joan. Per a Lluís Recoder, el potencial futur d'aquest sector a Sant Cugat en aquests moments és molt important.

Lluís Recoder

Totes aquestes empreses s'ubiquen en un entorn, a l'eix de la B-30,on hi ha un nucli de coneixement amb empreses farmacèutiques i universitats molt important.


L'empresa nordamericana Pfizer és líder en el sector i actualment és la companyia biomèdica que més destina a la investigació, amb més de 20 milions d'euros al dia.

Amb la seva ubicació a Sant Cugat, ja són 5 les empreses del sector farmacèutic amb seu al nostre municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.