El Grup Intercom, amb seu a Sant Cugat, crea una web per fer compra-venda d'empreses


  • Comparteix:

El portal buyacom.com va dirigit a empreses en venda, inversors i brokers

El portal buyacom.com va dirigit a empreses en venda, inversors i brokers

El Grup Intercom, amb seu a Sant Cugat, ha llançat a la xarxa un nou lloc web anomenat buyacom.com, dedicat a la compra-venda d'empreses. El web actua com a plataforma de comunicació per posar en contacte a empreses de venda, inversors i 'brokers'.

El negoci neix amb una inversió inicial reduïda, d'uns 300.000 euros, i amb la vocació d'arribar als mercats internacionals. La formula utilitzada consisteix en oferir la majoria dels serveis de manera gratuïta, limitant els espais de pagament a productes molt concrets. Escoltem Àlex de Anta, director general de buyacom.com.

Àlex De Anta

la web ve a ser un classificat on-line que serveix de canal de comunicació per posar en contacte oferta i demanda de compra i venda d'empreses. Hi ha 3 personatges principals que juguen el rol.


Aquest lloc web és el primer negoci dels dissenyats fins ara pel Grup Intercom que compta, des del primer moment, amb una clara projecció internacional. Consolidar-se com a lloc referent en el mercat espanyol és una de les perspectives de futur de l'empresa. Escoltem Àlex de Anta.

Àlex De Anta

Volem consolidar el site coma referent en el mercat espanyol de compra venda d'empreses, així com posicionar-nos en el mercat internacional com un dels líders.


Buyacom.com té previst finalitzar el present exercici amb 600 anuncis de compra-venda i espera un creixement en els pròxims anys de 800 empreses per any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.