El CMSC programa diverses activitats per recollir fons per finançar la nova seu


  • Comparteix:

El dia 18 de desembre hi haurà una visita a les obres per als socis

El dia 18 de desembre hi haurà una visita a les obres per als socis

El Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) continua buscant mecanismes per finançar les obres de la nova seu, que estarà situada a la Rambla del Celler. Entre d'altres propostes, l'entitat programa una festa amb motiu de la marxa o una jornada de portes obertes al nou edifici.

Una festa en motiu de la Marxa Infantil de Regularitat, que aquest any es farà a primers d'abril, o una subhasta d'art, són algunes de les propostes que els socis han decidit tirar endavant per tal de solucionar la manca de recursos per finançar la construcció de la nova seu. El president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Narcís Castanyer, explica aquestes propostes.

Narcís castanyer

Hem mirant de montar una festa que coincideixi amb la Marxa Infantil i Juvenil que aquest any cau a primers d'abril. Esperem que pugui ser una festa infantil oberta a tota la ciutat i implicar a tots els nois i noies de les escoles.


De moment, el Club Muntanyenc ja té previst fer una jornada de portes obertes a l'edifici en construcció per tal que els socis puguin fer un seguiment de les obres. La cita està prevista per al 18 de desembre, i des de l'entitat esperen que, per aquelles dates, l'edifici ja estarà cobert amb les tres plantes previstes al projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.