L'atur a Sant Cugat disminueix un 0,5% al setembre, situant la taxa en el 7,1% de la població activa


  • Comparteix:

Al conjunt de la comarca, l'atur ha baixat en un 1,7%

Al conjunt de la comarca, l'atur ha baixat en un 1,7%

L'atur a Sant Cugat s'ha reduït lleugerament el mes de setembre, amb 8 persones menys a les llistes de desocupats. La nostra ciutat té 1.591 persones a l'atur, el que significa un 7,1% de la població activa, dos punts per sota de la mitjana a la comarca del Vallès Occidental.

Al conjunt de la comarca, l'atur ha disminuït durant el mes de setembre d'un 1,7%, situant la taxa d'atur en el 9,3% de la població activa. Les poblacions que més han reduït el nombre de desocupats són Rubí, Castellbisbal i Sant Quirze. Entre les que més han augmentat les seves xifres d'atur, destaca Terrassa, amb 65 desocupats més al mes setembre.

Pel que fa a Sant Cugat, durant el mes passat 8 persones es van donar de baixa de les llistes de l'atur, situant el nombre de desocupats en 1.591, un 0,5% menys que el mes anterior. Això vol dir que un 7,1% de la població activa de la nostra ciutat està actualment desocupada.

Per sectors, en el conjunt de la comarca, l'atur va registrar un millor comportament impulsat per la indústria, la construcció i el sector serveis, per aquest ordre. Pel que fa al volum de contractació, segons fonts de la conselleria de Treball de la Generalitat, el setembre es van formalitzar a la comarca prop de 29.000 contractes, dels quals un 88% van ser de caràcter temporal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.