Avancen les obres del nou centre d'HP a Sant Cugat

Els treballs van a càrrec de l'empresa especialitzada en urbanització Hercal


  • Comparteix:

El nou centre pren forma / Foto: Hercal.cat

El nou centre pren forma / Foto: Hercal.cat

Les obres del nou centre d'investigació de 3D d'HP avancen i ja es coneixen detalls per fer-se una idea de com estarà estructurat. L'empresa adjudicatària de la urbanització del projecte, Hercal, ha explicat al seu web que està creant un espai 'estètic i funcional que envolti el nou edifici', el qual està previst que s'enllesteixi al juliol.

Està previst que l'àrea posi a disposició dels treballadors zones enjardinades, així com una aparcament per a bicicletes cobert. Encara en clau de mobilitat, el nou centre disposarà de dos aparcaments que garantiran gairebé 250 places.

Vistiplau del ple
El març de 2016, el ple va donar el vistiplau als tràmits urbanístics necessaris perquè l'empresa pogués tirar endavant el centre d'investigació de 3D. Aquella modificació del PGM al sector de Can Graells va suposar ampliar els usos de la zona i passar de ser 100% industrials a terciaris. A més, la modificació comportava un increment de l'aprofitament, que s'hauria de transformar en unes cessions de zones verdes per part de l'empresa i l'abonament de 256.000 euros a l'Ajuntament. Les noves instal·lacions suposaran un increment de plantilla que l'empresa no ha concretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.