Avancen les obres del nou centre d'HP a Sant Cugat

Els treballs van a cŕrrec de l'empresa especialitzada en urbanització Hercal

El nou centre pren forma / Foto: Hercal.cat

Economia

Publicat el 3/jun/18 per Sergio Morales

Les obres del nou centre d'investigació de 3D d'HP avancen i ja es coneixen detalls per fer-se una idea de com estarŕ estructurat. L'empresa adjudicatŕria de la urbanització del projecte, Hercal, ha explicat al seu web que estŕ creant un espai 'estčtic i funcional que envolti el nou edifici', el qual estŕ previst que s'enllesteixi al juliol.

Estŕ previst que l'ŕrea posi a disposició dels treballadors zones enjardinades, així com una aparcament per a bicicletes cobert. Encara en clau de mobilitat, el nou centre disposarŕ de dos aparcaments que garantiran gairebé 250 places.

Vistiplau del ple
El març de 2016, el ple va donar el vistiplau als trŕmits urbanístics necessaris perquč l'empresa pogués tirar endavant el centre d'investigació de 3D. Aquella modificació del PGM al sector de Can Graells va suposar ampliar els usos de la zona i passar de ser 100% industrials a terciaris. A més, la modificació comportava un increment de l'aprofitament, que s'hauria de transformar en unes cessions de zones verdes per part de l'empresa i l'abonament de 256.000 euros a l'Ajuntament. Les noves instal·lacions suposaran un increment de plantilla que l'empresa no ha concretat.