EsadeCreapolis signa un acord amb Seidor per impulsar la innovació a les pimes


  • Comparteix:

Moment de la signatura dels dos directors generals / Foto: Esade Creàpolis

Moment de la signatura dels dos directors generals / Foto: Esade Creàpolis

EsadeCreapolis, centre d'innovació promogut per l'escola de negocis Esade, situada a Sant Cugat, ha signat aquest dimecres un acord de col·laboració amb la multinacional tecnològica Seidor per treballar en el desenvolupament de projectes relacionats amb la innovació i la digitalització per a les pimes. D'aquesta manera, el centre santcugatenc reforçarà la plataforma d'innovació creada recentment per Seidor per 'impulsar la transformació digital i la millora competitiva' de les petites i mitjanes empreses.

La missió que té EsadeCrepolis, han expressat en un comunicat, és posar el coneixement i les capacitats de l'escola de negocis al servei del teixit empresarial. L'acord els permetrà, asseguren, entendre millor les necessitats de les pimes i contribuir a la seva competitivitat. L'objectiu és 'sumar capacitats' i 'posar-les al servei de les empreses'.

La metodologia en què es basa la seva aportació a la plataforma de Seidor és 'proporcionar connexions i coneixements' en 'un context de canvi continu i profund en què les empreses s'enfronten a la necessitat d'explorar noves tecnologies i futurs models de negoci mentre s'explota el negoci tradicional'.

Seidor ofereix serveis de consultoria, implementació, desenvolupament i manteniment d'aplicacions i infraestructura per a empreses en 28 països de cinc continents diferents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.