Asepeyo i Sant Cugat Comerç col·laboraran en la prevenció de riscos laborals

La mútua ja ha col·laborat econòmicament amb SCC en l'últim sopar de l'associació

Economia

Publicat el 26/oct/04 per Miquel Herrada

La mútua Asepeyo i l'associació Sant Cugat Comerç han acordat treballar conjuntament per sensibilitzar els treballadors sobre la prevenció de risos laborals. La mútua, que compta amb el seu hospital més emblemàtic al polígon Can Sant Joan, ja va donar suport econòmic, el cap de setmana passat, al sopar dels 25 anys de l'associació de comerciants,

La col·laboració de les dues entitats va començar el passat dissabte, quan Asepeyo va col·laborar econòmicament en l'organització del sopar de celebració del 25è aniversari de Sant Cugat Comerç. Després d'aquest primer contacte, tant la mútua com l'associació de comerciants volen reforçar els seus lligams. Ho explica la presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea.

Maria Eulàlia Egea

Asepeyo ens va ajudar econòmiament al sopar. A partir d'ara, volem seguir col·laborant amb temes com la prevenció de riscos laborals.


En el mateix sentit s'ha expressat el director general d'Asepeyo a Catalunya, Joan Sánchez, que ha expressat el seu desig d'organitzar campanyes de sensibilització sobre riscos laborals amb l'Ajuntament i amb Sant Cugat Comerç.

Joan Sánchez

Volem establri línies de col·laboració permanents amb Sant Cugat Comerç i la futura Federació de Comerciants. Volem motivar sobre la prevenció de riscos laborals.


Asepeyo és la principal asseguradora laboral a Sant Cugat. La mútua dóna servei al 52% de la població laboral de la nostra ciutat.