El Consell Comarcal subvencionarà les empreses que contractin persones a l'atur de la comarca


  • Comparteix:

El Consell Comarcal fa una crida a empreses del Vallès Occidental que vulguin incorporar persones en situació d'atur de la comarca. L'ens ofereix a aquestes companyies una subvenció econòmica a canvi d'oferir un contracte de com a mínim sis mesos que inclogui formació per al treballador o treballadora. Per fer-ho possible l'organisme ha engegat el programa Fem Ocupació per a Joves, destinat a contractar persones d'entre 18 i 29 anys i el 30 Plus per a persones de més de 30 anys.

Fem Ocupació per a Joves
Aquest programa està destinat a joves d'entre 18 i 29 anys en situació d'atur que tinguin el graduat d'ESO, batxillerat o un cicle formatiu de grau mitjà. El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) subvencionarà els contractes d'aquest programa amb un màxim de 4.245,60 euros per una durada mínima de sis mesos. El treballador o treballadora haurà de fer un curs de formació d'entre 90 i 150 hores que complementi o millori el seu encaix al lloc de feina. L'administració assessorarà l'empresa al llarg de tot el projecte.

30 Plus
Aquesta iniciativa busca persones a l'atur majors de 30 anys. En aquest cas el SOC ofereix una subvenció de fins a 6.368,40 euros per una durada de nou mesos de contractació. En aquest cas, el treballador o treballadora haurà de fer un curs d'entre 60 i 150 hores per complementar o millorar el seu encaix al lloc de feina. Com en el programa de joves, l'administració assessorarà l'empresa durant el projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.