Conesa relleva Sixte Cambra al capdavant del Port de Barcelona


Temes relacionats

Conesa deixa l'acta de regidora ( 2/jul/18)

La carta de comiat de Mercè Conesa com a alcaldessa ( 8/jun/18)

Conesa tanca gairebé 20 anys de política municipal a Sant Cugat ( 7/jun/18)


  • Comparteix:

Mercè Conesa i Sixte Cambra encaixen les mans per escenificar el relleu  / Foto: ACN

Mercè Conesa i Sixte Cambra encaixen les mans per escenificar el relleu / Foto: ACN

Mercè Conesa relleva aquest dimarts Sixte Cambra a la presidència del Port de Barcelona. Després de deixar l'acta de regidora aquest dilluns, l'exalcaldessa assumeix el nou càrrec al capdavant de l'autoritat portuària. Cambra era president del Port des de 2011 i deixa el càrrec amb la infraestructura com a port europeu que més ha crescut l'any 2017 i amb un augment del trànsit de contenidors del 20% durant el primer trimestre del 2018. L'escenificació del relleu s'ha fet el despatx que a partir d'ara ocuparà Conesa, situat a la seu de la Presidència de l'autoritat portuària.

En la roda de premsa de l'anunci del relleu, Conesa va assegurar que un dels seus principals objectius al capdavant de l'autoritat portuària serà la digitalització de la infraestructura. També va posar de relleu el paper del port com a 'ròtula' entre el govern de l'Estat espanyol, el de la Generalitat i la ciutat de Barcelona.

Mercè Conesa

El Port és una posició ròtula entre l'administració de l'Estat, el govern de la Generalitat i la ciutat de Barcelona. És una posició molt política que necessita ordre alhora de treballar però també molt diàleg.


De la seva banda, Sixte Cambra, va mostrar-se 'satisfet' pels resultats obtinguts al Port durant el seu mandat, malgrat que va destacar que es tracta d'una 'satisfacció col·lectiva'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.