L'Associació Àmbit B30 comença a avançar per a la implementació del model d'economia circular

L'entitat iniciarà l'aplicació en els sectors químic, metal·lúrgic i alimentari


  • Comparteix:

L'entitat vol ser un referent en economia circular / Foto: Àmbit B30

L'entitat vol ser un referent en economia circular / Foto: Àmbit B30

L'Associació Àmbit B30, on s'integra l'Ajuntament, té previst començar a partir del primer trimestre de l'any vinent la implementació del model d'economia circular en els sectors químic, metal·lúrgic i de l'alimentació. Aquests són els sectors que ha escollit l'entitat fruit d'un estudi dut a terme amb la col·laboració de la Diputació.

La intenció, segons el president de l'associació i alcalde de Mollet, Josep Monràs, és 'millorar els resultats econòmics arreu del territori reduint l'ús de recursos, prioritzant la utilització dels propis, crear noves oportunitats de creixement i ocupació i impulsar la innovació i la competitivitat.'

El consell plenari de l'associació, de la qual en formen part empreses, centres de recerca, universitats, ajuntaments, organitzacions empresarials i sindicals i governs de 23 municipis, s'ha reunit aquest dilluns per plantejar el pla de treball dels propers mesos.

L'entitat també ha decidit refermar el seu compromís de 'seguir impulsant i interconnectant el sectors de la innovació i la tecnologia amb les empreses' a través del projecte hub B30 liderat per la Universitat Autònoma de Barcelona i EURECAT.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.